• NIT SOLIDÀRIA
    CONTRA EL CÀNCER
    DE MAMA


    PRIMER SOPAR SOLIDARI DE DONES
    Malgrat de mar - 6 d´Octubre de 2022
SOPAR DE DONES I PER A DONES


Qui som

Nocturna és una organització sense ànim de lucre que es dedica al voluntariat i l’organització d’esdeveniments solidaris a Malgrat de Mar, des de 2010.

La Caminada solidària que s'organitza cada mes d'agost per recaptar fons pel càncer infantil és ja un referent en les caminades populars del Maresme. L'any 2021 es van recaptar més de 10.000 € que van ser donats íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit nens amb càncer.

Amb l'ànim de continuar ajudant els malalts de càncer, aquest any posem en marxa un nou projecte: la Nocturna Rosa, una nit solidària per avançar en la investigació contra el càncer de mama.

El nostre compromís

Nocturna Rosa celebrarà la primera nit solidària contra el càncer de mama amb un sopar de dones i per a dones, per recaptar fons amb la finalitat de finançar els projectes d'investigació d'aquesta patologia a l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron de Barcelona.


El sopar

Estem preparant una vetllada molt especial en la que podrem degustar un sopar al Restaurant DBlanc: format dempeus, menú mediterrani i un toc modern a la platja de Malgrat de Mar. La cita és el dijous, dia 6 d'octubre, i el preu del tiquet sopar solidari per assistir és de 45 € per persona.

Durant la vetllada donarem a conèixer el treball que fem a l'Associació Nocturna i explicarem el nou projecte de Nocturna Rosa.

Tindrem l'especial col·laboració de la Dra. Cristina Saura, Responsable de la Unitat de càncer de mama de l´Hospital Universitari Vall d´Hebron i del grup de recerca del càncer de mama de la Vall d´Hebron Institut d´Oncologia (VHIO) i del Dr. Santiago Escrivà oncòleg especialitzat en càncer de mama de l´Hospital Universitari Vall d´Hebron. Els dos doctors ens parlaran de les realitats del càncer de mama, dels avenços en la investigació i de les necessitats actuals en la recerca.

Donen també suport a la Nocturna Rosa personalitats públiques amb la finalitat, entre tots, d'arribar a un gran nombre de persones i empreses que facin costat amb les seves col·laboracions a la recerca oncològica.

Reserva la data i acompanya’ns en aquest sopar on, a més a més d'ajudar a la investigació, gaudirem d’una vetllada especial al Restaurant DBlanc, un bon sopar, una bona companyia, regalet sorpresa i on participaràs en un sorteig d’obsequis cedits per les empreses col·laboradores.

RESTAURANT DBLANC
Carrer dels Pins 13
Malgrat de Mar

HORARI SOPAR
Us esperem a partir de les 20 h.


Vols ser un dels nostres patrocinadors?