• III SOPAR SOLIDARI
    CONTRA EL CÀNCER
    DE MAMA


    MALGRAT DE MAR - 19 d´Octubre de 2024
NIT SOLIDÀRIA NOCTURNA ROSA


Qui som


L'Associació Nocturna Malgrat és una organització sense ànim de lucre que es dedica, des de 2010, al voluntariat en esdeveniments d'esport adaptat i l'organització d'accions solidàries per recaptar fons per a la recerca mèdica oncològica. La Caminada Solidària que s'organitza cada any, l'últim dissabte del mes d'agost, per recaptar fons pel càncer infantil és ja un referent en les caminades populars del Maresme. L'any 2022 es va celebrar l'11a edició de la Caminada Nocturna Malgrat de Mar - Santa Susanna de 7 km, on es van aplegar més de 1000 persones assolint una recaptació de 14.014 € que van ser donats íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit nens amb càncer, per contribuir en la recerca de dos projectes d'investigació en tumors infantils, liderats per equips mèdics de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron de Barcelona.

La Nocturna Rosa és la part de l'Associació que es dedica a la organització accions solidàries per recaptar fons contra el càncer de mama. L'any 2022 es va fer la Primera Nit Solidària contra el càncer, un Sopar Solidari, on gràcies a les 150 dones que van assistir més tots els patrocinadors es van recaptar més de 5.000 € que van ser entregats íntegrament a Vall d'Hebron Institut d'oncologia (VHIO).

També aquest Nadal sota la campanya AMB TU SUMEM VIDA es van vendre torrons i polseres solidàries, assolint una recaptació de 1.500 € més que aniran destinats també a la lluita contra el càncer de mama.

El nostre compromís

El nostre compromís és, gràcies al vostre suport i a l'equip de patrocinadors i col.laboradors que ens acompanyeu, continuar treballant per tal que la solidaritat no s'aturi, posant el nostre granet de sorra per donar visibilitat, fer difusió i recaptar fons que aniran destinats a la recerca mèdica tan important pels pacients. Necessitem més investigació per a més vida!

De tot cor GRÀCIES per la vostra ajuda!


El sopar

Aquest any 2023, la 2a Nit Solidària contra el càncer de mama de La Nocturna Rosa, es durà a terme a l'Hotel Atzavara de 5***** de Santa Susanna.

Estem preparant una vetllada molt especial en la que podrem gaudir d´un sopar en un entorn exclusiu a la Sala Verbena. El sopar serà en format dempeus, tot cuinat amb productes de proximitat i qualitat.

La cita és el divendres, dia 20 d'octubre, i el preu del tiquet sopar solidari per assistir és de 50 € per persona.

Durant la vetllada donarem a conèixer el treball que fem a l'Associació Nocturna Malgrat i explicarem el projecte de la Nocturna Rosa. Tindrem l'especial col·laboració de la Dra. Cristina Saura, Responsable de la Unitat de càncer de mama de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i del grup de recerca del càncer de mama de la Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO) i del Dr. Santiago Escrivà oncòleg especialitzat en càncer de mama de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Ells ens explicaran les realitats del càncer de mama, dels avenços en la investigació i de les necessitats actuals en la recerca.

Donen també suport a la Nocturna Rosa personalitats públiques amb la finalitat, entre tots, d'arribar a un gran nombre de persones i empreses que, amb les seves col.laboracions, facin costat a la recerca oncològica.

Reserva la data i acompanya'ns en aquest sopar on, a més a més d'ajudar a la investigació, gaudirem d'una vetllada especial a l'Hotel Atzavara, un bon sopar, bona companyia, algun regalet sorpresa i on participaràs en un sorteig d'obsequis cedits per les empreses col·laboradores.

HOTEL ATZAVARA
Carrer Pla de la Torre 16
Santa Susanna
Veure mapa

HORARI SOPAR
Us esperem a partir de les 20 h.

Parking:
Passeig Maritim (gratuït)
Parking privat de l´Hotel Atzavara, al Carrer Pla de la Torre (pagament)Formes de Col.laboració

55€
Inclou Sopar + Donatiu + Sorteig + Música i festa fins a les 2 de la matinada.

Si no pots assistir al Sopar Solidari però vols col·laborar en la investigació del càncer de mama, fes la teva aportació amb una donació de 55€.
Si ho prefereixes pots fer una donació voluntària de l'import que tu desitgis. Tota ajuda és molt benvinguda.

Vols ser un dels nostres patrocinadors?