CAMINADA SOLIDÀRIA NOCTURNA MALGRAT


Qui somL'Associació Nocturna Malgrat és una organització sense ànim de lucre que es dedica al voluntariat en esdeveniments d'esport adaptat i l'organització, des de 2010, d'accions solidàries per recaptar fons per a la recerca mèdica oncològica.

La Caminada solidària que s'organitza cada any, l'últim dissabte del mes d'agost, per recaptar fons pel càncer infantil és ja un referent en les caminades populars del Maresme.

L'any 2022 es va celebrar l'11a edició de la Caminada Nocturna Malgrat de Mar - Santa Susanna de 7 km, on es van aplegar més de 1000 persones assolint una recaptació de 14.014 € que van ser donats íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit nens amb càncer per contribuir en la recerca de dos projectes d'investigació en tumors infantils, liderats per equips mèdics de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron de Barcelona.

Altres esdeveniments solidaris de la Nocturna són: la caminada Baixatorrons (al mes de gener), el projecte Discamino 2023, el concurs de dibuix infantil, el Torneig de l'Amistat (HCRE) i la Nit Rosa a l'octubre coincidint amb el mes del càncer de mama, entre d'altres.

El nostre compromís

El nostre compromís és, gràcies al vostre suport i a l'equip de espònsors que ens acompanyeu, continuar treballant per tal que la solidaritat no s'aturi, posant el nostre granet de sorra per donar visibilitat, fer difusió i recaptar donatius destinats a la recerca mèdica tan important pels pacients i les seves famílies.

De tot cor GRÀCIES per la vostra ajuda!


On recollir les samarretes

A les carpes, que durant el mes d’agost, La Nocturna Malgrat muntarà a la Plaça de l’Esglesia:

5 Agost 2023
12 Agost 2023
19 Agost 2023

S´haurà de presentar el tiquet que us podreu imprimir quan feu l´inscripció per la web.

Plaça Església
08380 Malgrat de Mar
Barcelona

HORARI CARPES
Us esperem de 10:00 a 14:00.


Formes de Col.laboració

Aquí pots fer la teva inscripció i imprimir el tiquet per recollir la samarreta.
Si ets empresa i vols ser el nostre sponsor, aquí pots fer la teva aportació.

Vols ser un dels nostres patrocinadors?